Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant t y aFemale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 9 Years
Needs Core Membership
Statistics 154 Deviations 2,025 Comments 11,524 Pageviews
×

Newest Deviations

wondering by reenewall wondering :iconreenewall:reenewall 1 2 rainbow brownies by reenewall rainbow brownies :iconreenewall:reenewall 3 2 choco brownies by reenewall choco brownies :iconreenewall:reenewall 0 4 smileeeee by reenewall smileeeee :iconreenewall:reenewall 2 2 broken ship by reenewall broken ship :iconreenewall:reenewall 3 3 pembuat kapal by reenewall pembuat kapal :iconreenewall:reenewall 2 5 batavia by reenewall batavia :iconreenewall:reenewall 0 0 save the earth by reenewall save the earth :iconreenewall:reenewall 0 2 untitled boy by reenewall untitled boy :iconreenewall:reenewall 0 0 sudut kawah putih by reenewall sudut kawah putih :iconreenewall:reenewall 3 5 .thinking. by reenewall .thinking. :iconreenewall:reenewall 5 2 keagungan-Mu by reenewall keagungan-Mu :iconreenewall:reenewall 0 0 mencari pembeli by reenewall mencari pembeli :iconreenewall:reenewall 2 7 abang becak by reenewall abang becak :iconreenewall:reenewall 3 8 .the street model. by reenewall .the street model. :iconreenewall:reenewall 1 13 Kamadhatu by reenewall Kamadhatu :iconreenewall:reenewall 0 0

Random Favourites

Lookin to my eyes by belajarmotret Lookin to my eyes :iconbelajarmotret:belajarmotret 15 15 : salto : by cantropus : salto : :iconcantropus:cantropus 25 70 Light wars by GKmon-DORU-fanatic Light wars :icongkmon-doru-fanatic:GKmon-DORU-fanatic 113 77 Bloom wallpaper 1 by belajarmotret Bloom wallpaper 1 :iconbelajarmotret:belajarmotret 37 18 Spiral Through Yin and Yang by lxrichbirdsf Spiral Through Yin and Yang :iconlxrichbirdsf:lxrichbirdsf 311 121 Color of Indonesia 2 by belajarmotret Color of Indonesia 2 :iconbelajarmotret:belajarmotret 55 39 Hidden Treasure by jevigar Hidden Treasure :iconjevigar:jevigar 8,995 1,119 p by andreaks p :iconandreaks:andreaks 813 215 flip flop by rvidys flip flop :iconrvidys:rvidys 3 8

Activity


deviantID

reenewall
t y a
Indonesia
cinta indonesia!

Current Residence: Parisj Van Java
Favourite genre of music: chill jazz, lounge, classic, pilharmonic
Operating System: OS X Leopard
Favourite cartoon character: Donald Duck
Interests
  • Listening to: mariah carey - whenever you call (lg kangen ini)
  • Reading: literatur TA
  • Watching: 5 minutes
  • Playing: Buzz, my cam
  • Eating: mix fruit
  • Drinking: thai tea
setauuuunnnn! gk pegang kamera, gk upload2.. hahaha..
mudah2an masih inget caranya motret.. =p

gk mau janji2 upload deh.. takut janji surga. liat aja nanti ;)

:date::date:

Comments


Add a Comment:
 
:iconfajridet:
fajridet Featured By Owner Oct 24, 2011  Professional Photographer
mengundang anda untuk bergabung di social media fotografer [link] AYOFOTO,com.
Reply
:iconharyo:
haryo Featured By Owner May 11, 2009
lam kenal dude. :strong:
Reply
:iconreenewall:
reenewall Featured By Owner May 14, 2009
jande, om.. :giggle:
Reply
:iconimamtosai:
imamtosai Featured By Owner Mar 8, 2009
kk galeri nya bagus bagis ikh hmmmmm.... ebat :D
Reply
:iconreenewall:
reenewall Featured By Owner Mar 11, 2009
makasi imaaam
hahahah.. ini mh masi bljr2 juga kok.. :D

d bdg juga toh?
Reply
:iconimamtosai:
imamtosai Featured By Owner Mar 13, 2009
waduhhh bagus ko malah imam ga bisa moto kaya gitu hehehe repot juga yaa klo pengen pake lampuu hihihi pake lampu lampion bisa ga ya hihihihii...
Reply
:iconreenewall:
reenewall Featured By Owner Mar 19, 2009
Bisa ko pake lampu apa aja. Yg pnting ada cahayanya.. Nah itu yg ngajarin gw lighting malah prnah trpaksa pake senter gara2 mati listrik. Intinya sh menerangi yg terlalu gelap dan menggelapkan yg terlalu terang ;)
Reply
:iconeightorganizer:
eightorganizer Featured By Owner Feb 21, 2009   Photographer
wow..keren2 bro/sis gallery nya

met kenal bro/sis ^_^..

di watch ya..thx..
Reply
:iconreenewall:
reenewall Featured By Owner Feb 22, 2009
sisteerrr.. hoho! :D
thanks for watch..
Reply
:iconeightorganizer:
eightorganizer Featured By Owner Feb 22, 2009   Photographer
sama2 ^_^
Reply
Add a Comment: